In 2007 ben ik begonnen met de opleiding shiatsumassagetherapie en raakte ik al snel onder de indruk van de Chinese geneeswijzen. In 2010 behaalde ik mijn diploma en ben ik direct begonnen met de opleiding Westers medische basiskennis op Hbo-nivo waarvan ik het diploma in 2011 mocht ontvangen. In 2013 wilde ik graag gehoor geven aan mijn wens om mijn kennis van de traditionele Chinese geneeswijzen te verdiepen door een studie acupunctuur te volgen. In 2017 haalde ik mijn diploma.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als shiatsutherapeut en vanaf 2017 als acupuncturist. Inmiddels heb ik mijn hart verloren aan de Chinese geneeswijzen en is mijn enthousiasme groot door de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen volg ik regelmatig bijscholingen waarvan ik u hieronder een overzicht geef.

Auriculotherapie 1,2,3

Facialis parese

Anxiety disorders (Behandeling van angststoornissen)

Master Tung

Effectieve pijnbestrijding 1-2-3

De spirituele anatomie van de meridiaansystemen

“Mijn voornaamste drijfveer is de fascinatie voor de kracht van de Chinese geneeswijzen om klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen”.
Ik wil mensen helpen om beter te worden en ondersteuning bieden bij het verkrijgen van meer balans en een evenwichtiger gezondheid.

In mijn behandelingen neem ik de tijd om uw klacht te onderzoeken en te behandelen. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke uitgangspunten voor mij.

U kunt bij mij terecht voor behandeling met shiatsumassatherapie, acupunctuur en auriculo (ooracupunctuur).

Lid van beroepsvereniging: Zhong 2018004

AGB 90104854

AGB praktijk 90064145

KvK Drenthe 70648093

www.lingdaoacupunctuurdrenthe.nl – www.acupunctuurcoevorden.nl