Mijn naam is Karin Hulsegge.

Ik ben in 1969 geboren in de plaats Hardenberg. Waar ik tijdens mijn kinderjaren bezig was met zieke of verwaarloosde dieren, wilde ik op 18 jarige leeftijd mijn medemens helpen. Na mijn Hbo aan de academie voor Mens en Arbeid (AMA) heb ik als consulent arbeidsvoorziening gewerkt.  In 2006 heb ik besloten om het roer om te gooien en op zoek te gaan naar meer zingeving en vervulling in mijn leven.

In 2007 ben ik uit interesse begonnen met de opleiding shiatsumassagetherapie en raakte ik al snel onder de indruk van de Chinese geneeswijzen. Na drie jaren met veel plezier te hebben gestudeerd en geoefend haalde ik in 2010 mijn diploma en ben ik direct begonnen met de opleiding Westers medische basiskennis op Hbo-niveau waarvan ik het diploma in 2011 mocht ontvangen. In 2013 wilde ik graag gehoor geven aan mijn wens om mijn kennis van de traditionele Chinese geneeswijzen te verdiepen door een studie acupunctuur te volgen. In 2017 haalde ik mijn diploma. Met deze aanvulling kon ik met nog meer kennis en ervaring klachten behandelen en meer mensen helpen.

Waarom Chinese Geneeswijzen?

Mijn voornaamste drijfveer? Daar is maar eén antwoord op te geven; de verbazingwekkende kracht van de Chinese geneeswijzen om klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Bijscholingen: Levenslang Leren en Groeien

Om op de hoogte te blijven en mijn vaardigheden te verfijnen, heb ik altijd geloofd in het belang van bijscholing. Enkele van de cursussen die ik heb gevolgd zijn:

  • Auriculotherapie 1,2,3: Een studie van ooracupunctuur en hoe het kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen.
  • Facialis parese: Bestudering van deze specifieke aandoening en hoe het effectief te behandelen.
  • Behandeling van angststoornissen: Een diepgaande kijk op hoe Chinese geneeswijzen angststoornissen kunnen behandelen.
  • Master Tung: Een studie van de legendarische acupunctuurmeester en zijn technieken.
  • Effectieve pijnbestrijding 1-2-3: Methoden om pijn effectief te beheersen en te verlichten met acupunctuur.
  • De spirituele anatomie van de meridiaansystemen: Een diepgaande blik op de energiebanen van het lichaam.
  • Effectief Pijn behandelen met acupunctuur deel 1,2,3
  • Japanse behandeltechnieken
  • Japanse moxibustie
  • Eenjarige opleiding Chinese kruidenformules

 

Mijn Missie

Ik wil mensen helpen om beter te worden en ondersteuning bieden bij het verkrijgen van meer balans en een evenwichtiger gezondheid.

In mijn behandelingen neem ik de tijd om uw klacht te onderzoeken en te behandelen. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke uitgangspunten voor mij.

De behandelingen zijn een unieke combinatie van acupunctuur en shiatsumassage.  Ik gebruik extra dunne naalden die nagenoeg pijnloos zijn.

 

Lid van beroepsvereniging: Zhong 2018004

AGB 90104854

AGB praktijk 90064145

KvK Drenthe 70648093

www.lingdaoacupunctuurdrenthe.nl